بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

کرومیوم

کرومیوم

.

یک ماده ضروری کمیاب در تغذیه انسان است. شواهدی نشان می‌دهد که این ماده نقش مهمی را در متابولیسم طبیعی کربوهیدرات‌ها ایفا می‌کند. در دهة 1950 دریافت شد که کرومیوم برای حفظ تحمل طبیعی گلوکز در رت‏ها ضروری است؛ فقر کرومیوم در رت‏ها تحمل گلوکز را مختل می‌کند.


برای مشاهده متن مرجع و رفرنس در کتاب PDR for Nutritional Supplements اینجا کلیک کنید.

دیابتون ویتابیوتیکس

کشور تولید کننده

انگلستان

نام شرکت عرضه کننده

ویتابیوتیکس

تعداد در هر بسته

30 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

ال- کارنیتین,روی,سلنیوم ,فولات ,کرومیوم ,منیزیوم.ویتامین های آ، دی، ای، سی، آهن، مس، منگنز، ید

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
کرومیوم پیکولینات 21سنتری

نام برند

21 سنتری
21 CENTURY

کشور تولید کننده

آمریکا

نام شرکت عرضه کننده

پوراطب

تعداد در هر بسته

100 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

کرومیوم .

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
اسلیم ایکس3 جی وی آی

نام برند

جی وی آی
GVI

کشور تولید کننده

آمریکا

نام شرکت عرضه کننده

سی تو آراد پارس

تعداد در هر بسته

90عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

بیوتین ,کرومیوم .گارسیا کامبوجیا، عضاره بهار نارنج، چای سبز

شکل دارویی

کپسول

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
ویتافیت مولتی ویتامین یوروویتال

کشور تولید کننده

آلمان

نام شرکت عرضه کننده

حکیمان طب کار

تعداد در هر بسته

100 عدد,30 عدد,60 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

آهن,پتاسیم,فسفر,کرومیوم ,منگنز,منیزیوم.

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر

نام علمی: کرومیوم
نام علمی(لاتین): Chromium
دسته بندی: مواد معدنی و مینرال ها
توضیحات علمی: کرومیوم یک عنصر فلزی با عدد اتمی 24 و جرم اتمی 52 دالتون است. نشانة آن Cr بوده و به‌طور طبیعی به ...

کرومیوم یک عنصر فلزی با عدد اتمی 24 و جرم اتمی 52 دالتون است. نشانة آن Cr بوده و به‌طور طبیعی به صورت سنگ معدن کروم ـ آهن وجود دارد. کرومیوم در چندین ظرفیت مختلف وجود دارد، که وضعیت تری والان و هگزاوالان شایع‌ترین شکل آن است. بیشتر کرومیوم موجود در مکمل‌های غذایی به‌ صورت تری والان است.

ترکیبات هگزاوالان کرومیوم سمی و سرطان‌زای بالقوه هستند.

نتایج یک مطالعه بر روی بیمارانی که تغذیه وریدی تام (TPN) طولانی مدت را به بدون کرومیوم دریافت کرده‌ بودند، علائمی مانند عدم تحمل به گلوکز، کاهش وزن و نوروپاتی محیطی را نشان داد. این نشانه‌ها با دریافت کرومیوم کلراید داخل وریدی برطرف می‌شود.

ادامه بستن متن
عملکرد: کرومیوم ممکن است دارای فعالیت کنترل گلوکز و همچنین دارای فعالیت‌های ‏هایپوکلسترولمیک و آنتی ... کرومیوم ممکن است دارای فعالیت کنترل گلوکز و همچنین دارای فعالیت‌های ‏هایپوکلسترولمیک و آنتی آتروژنیک باشد.

ادامه بستن متن
مکانیسم عمل: مکانیسم اثر احتمالی کرومیوم در تنظیم گلوکز به خوبی شناخته نشده است، اما چندین تئوری وجود دارد. تصور ... مکانیسم اثر احتمالی کرومیوم در تنظیم گلوکز به خوبی شناخته نشده است، اما چندین تئوری وجود دارد. تصور می‌شود که عملکرد احتمالی کرومیوم در کنترل غلظت گلوکز خون، فعال‌سازی انسولین می‌باشد. کرومیوم یک کو فاکتور ضروری برای فعالیت بهینه انسولین است. یک مکانیزم فرضی،افزایش اتصال انسولین، افزایش تعداد گیرنده‌های انسولین و افزایش فسفریلاسیون گیرندة انسولین توسط این عنصر می‌باشد. کرومیوم فعال‌سازی پروتئین کیناز در آدیپوسیت‌های رت را در حضور انسولین تحریک می‌نماید.

کرومیوم همچنین فسفوتیروزین فسفاتاز، یک همولوگ تیروزین فسفاتاز رت را،مهارکرده که منجر به غیرفعال شدن گیرندة انسولین می‌شود. افزایش فعالیت کیناز گیرندة انسولینی توسط کرومیوم و مهار تیروزین فسفاتاز گیرنده انسولین، منجر به افزایش فسفریلاسیون گیرنده‌ انسولین و افزایش حساسیت به انسولین می‌شود.

کرومیوم ممکن است برداشت کبدی انسولین را کاهش داده و تحمل به گلوکز را با این مکانیسم ارتقا بخشد. نتایج مطالعات نشان می‌دهد که تغذیه رت‌های دچار فقر کرومیوم با عصاره مخمر Brewer تحمل به گلوکز را در آنها افزایش می‌دهد. این مخمر از کرومیوم، غنی است و تصور می‌شود که حاوی یک فاکتور ارگانیک است که فعالیت انسولین را تقویت می‌نماید. این فاکتور، فاکتور تحمل به گلوکز یا GTF نامیده می‌شود.

فرض بر این است که GTF حاوی کرومیوم تری‌والانه متصل به نیکوتینیک اسید و آمینواسیدهای گلایسین، سیستئین و گلوتامیک اسید می‌باشد. با این حال، یک فاکتور تحمل به گلوکز ارگا‌نیک،‌ تا امروز از مخمر Brewer جدا نشده است. اخیراً یک ماده الیگوپپتیدی متصل به کرومیوم با وزن مولکولی پایین (LMWCr) از بافت‌های حیوانی جدا شده است. این الیگوپپتیدها حاوی آمینواسید‏های گلایسین، سیستئین، گلوتامیک اسید و آسپارتیک اسید با دو اسید کربوکسیلیک (گوتامیک، آسپارتیک) می‌باشد که بیش از نیمی از آن حاوی رزیدوهای آمینو اسیدی است.

تصور می‌شود که LMWCr قسمتی از سیستم پیام‌رسانی انسولین است. نقش احتمالی‌این ماده در فعالیت تنظیم گلوکز ممکن است به این طریق باشد: یون‌های کرومیوم از ترانسفرین به LMWCr متصل می‌گردند. LMWCr به‌طور طبیعی در سلول‌های وابسته به انسولین به اشکال آپو یا غیرفعال وجود دارد. اتصال به یون‌های کرومیک، شکل غیرفعال را به شکل هولو یا فعال آن تبدیل می‌نماید. کرومیک حاوی LMWCr، سپس به گیرنده انسولین فعال شده با انسولین متصل می‌شود و فعالیت تیروزین کینازی آن را تحریک کرده که منجر به تقویت فعالیت انسولین می‌شود. LMWCr، کرمودولین نامیده می‌شود زیرا تصور می‌شود که فعالیت آن مشابه کالمودولین است.

مکانیزم فعالیت احتمالی‏هایپوکلسترولمیک کرومیوم ناشناخته است. فعالیت احتمالی آنتی آتروژنیک کرومیوم‌ ممکن است به دنبال فعالیت احتمالی تنظیم گلوگز آن باشد.

ادامه بستن متن
فارماکوکینتینک: کرومیوم در شکل ترکیبات غیرارگانیک از قبیل کلرید کرومیک جذب اندکی دارد. کارایی جذب کرومیوم از کلرید ... کرومیوم در شکل ترکیبات غیرارگانیک از قبیل کلرید کرومیک جذب اندکی دارد. کارایی جذب کرومیوم از کلرید کرومیک کمتر از 2% است. کفایت جذب کرومیوم از ترکیبات ارگانیک بیشتر است. برای مثال تقریباً 8/2% از یک دز مصرف شده کرومیوم پیکولینات جذب می‌شود.

پس از جذب، کرومیوم به ترانسفرین و آلبومین متصل شده و به ‌طور اولیه توسط ترانسفرین حمل می‌شود.

کرومیوم در بافت‌های مختلف بدن با ارجحیت استخوان، طحال، کبد و کلیه توزیع می‌گردد. مطالعات فارماکوکینتیکی مطرح کرده‌اند که کرومیوم به چهار جز مختلف توزیع می‌شود که به ترتیب سرعت بازگردش، سریع، متوسط، آهسته و بسیار آهسته محسوب می‌شوند. به نظر می‌رسد استخوان، طحال، کبد و کلیه‌ها دارای تمامی این چهار جز می‌باشد.

نیمه عمر جز سریع کمتر از یک روز، متوسط حدود یک هفته و آهسته از 7 تا 12 هفته می‌باشد. نیمه عمر کرومیوم در جزئی که در ظاهر بیشترین کندی را در بازگردش دارد، در حدود یک سال می‌باشد. این جز احتمالاً مرتبط با رسوب طولانی مدت بافتی می‌باشد.

بخش اعظم یک دوز خورده شدة کرومیوم در مدفوع دفع می‌شود. کرومیومی که جذب می‌شود عمدتاً از طریق ادرار دفع می‌گردد.مقادیر اندکی از طریق صفرا دفع می‌شود.

مطالب زیادی در مورد فارماکوکینتیک کرومیوم و اشکال تری‌والانه مختلف آن در انسان مبهم باقی مانده است. بررسی‌های بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

ادامه بستن متن
موارد مصرف:  شواهدی وجود دارد که کرومیوم ممکن است تحمل گلوکز را ارتقا بخشد و برای برخی بیماران دیابتی مفید ...  شواهدی وجود دارد که کرومیوم ممکن است تحمل گلوکز را ارتقا بخشد و برای برخی بیماران دیابتی مفید باشد. همچنین این ماده ممکن است اثرات مفیدی روی لیپیدها داشته‏، توان ورزشی و عضله‌سازی را افزایش داده و در کنترل وزن موثر باشد. 
ادامه بستن متن
موارد منع مصرف : کرومیوم در افراد دچار حساسیت به هر جز مکمل حوای کرومیوم منع مصرف دارد.

کرومیوم در افراد دچار حساسیت به هر جز مکمل حوای کرومیوم منع مصرف دارد.

ادامه بستن متن
موارد احتیاط: زنان باردار و مادران شیرده ‌باید از دریافت کرومیوم، بالاتر از میزان دریافت روزانه‌ای مطمئن و مناسب ... زنان باردار و مادران شیرده ‌باید از دریافت کرومیوم، بالاتر از میزان دریافت روزانه‌ای مطمئن و مناسب تخمین زده شده (ESADDI) اجتناب نمایند. ESADDI برای کرومیوم 50 تا 200 میکروگرم روزانه است.

افراد دچار شرح حالی از‏هایپوگلایسمی ‌باید در استفاده از مکمل‌های کرومیوم احتیاط نمایند.

افراد با شرح حالی از هیپرگلیسمی یا دیابت ملیتوس نوع2، تنها برای کنترل احتمالی تحمل غیر طبیعی گلوکز می‌توانند تحت نظارت پزشکی از مکمل کرومیوم استفاده نمایند.

ادامه بستن متن
عوارض جانبی: مکمل‏های کرومیوم عمدتا به خوبی تحمل می‌شوند. گزارشات اندکی از واکنش‏های ناخواسته به خصوص با ...

مکمل‏های کرومیوم عمدتا به خوبی تحمل می‌شوند. گزارشات اندکی از واکنش‏های ناخواسته به خصوص با استفاده از کرومیوم پیکولینات وجود دارد. یک گزارش از یک بدن ساز 24 ساله وجود دارد که بعد از خوردن 1200میکروگرمکرومیوم به شکل کرومیوم پیکولینات دچار رابدومیولیز شده است.

بثورات پوستی چرک دار جنرالیزه حاد در ارتباط با استفاده از کرومیوم پیکولینات گزارش شده است. یک مورد از نفریت Interstitial نیز 5 ماه پس از دریافت یک دوره 6 هفته‌ای از 600 میکروگرم کرومیوم پیکولینات روزانه گزارش شده است. موارد دیگری از آنمی، ترومبوسایتوپنی، همولیز، اختلال کبدی، اختلال کلیوی و کاهش وزن بعد از استفاده1200-2400 میکرو گرم کرومیوم پیکولینات روزانه به مدت چهار تا پنج ماه نیز گزارش شده است.


ادامه بستن متن
تداخلات: داروها

بتا بلوکرها: مواردی از افزایش سطوح کلسترول HDL بعد از دو ماه از مصرف کرومیم با دوز 600 ...
داروها

بتا بلوکرها: مواردی از افزایش سطوح کلسترول HDL بعد از دو ماه از مصرف کرومیم با دوز 600 میکروگرم روزانه به صورت مخمر غنی از کرومیوم، در افراد تحت درمان با بتا بلوکر دیده شده است.

مکمل‏های غذایی

آسکوربات: دریافت همزمان آسکوربات و کرومیوم ممکن است جذب کرومیوم را افزایش دهد.

غذاها

دریافت همزمان کرومیوم با غذاهای غنی از اسید فیتیک(نان تخمیر نشده، لوبیای خام، دانه‏ها، آجیل و حبوبات و انواع سویا) ممکن است جذب کرومیوم را کاهش دهد.

ادامه بستن متن
نحوه و میزان مصرف:
اشکال کمی از کرومیوم برای مکمل سازی غذایی وجود دارد که شامل کرومیوم پیکو لینات، کرومیوم پلی ...

اشکال کمی از کرومیوم برای مکمل سازی غذایی وجود دارد که شامل کرومیوم پیکو لینات، کرومیوم پلی نیکوتینات، کرومیوم کلرید و مخمر‌های غنی از کرومیوم می‌باشد. این اشکال به تنهایی یا در ترکیب با مواد دیگر در دسترس هستند. دوز‏های معمول کرومیوم از50 تا200 میکروگرم روزانه متغیر است که به صورت کرومیوم المنتال عنوان می‌شود. دریافت کرومیوم تقریبا 25میکروگرم روزانه است.
شورای غذا و تغذیه آکادمی ملی علوم آمریکا دریافت‏ مرجع روزانه (DRI) زیر را برای کرومیوم توصیه کرده است . که در فایل رفرنس موجود است (برای مشاهده متن مرجع و رفرنس در کتاب PDR for Nutritional Supplements اینجا کلیک کنید.)
ادامه بستن متن
منابع غذایی: کرومیوم در بسیاری غذاها، به خصوص در مقادیر اندک وجود دارد. منابع خوب غذایی کرومیوم شامل غلات و ... کرومیوم در بسیاری غذاها، به خصوص در مقادیر اندک وجود دارد. منابع خوب غذایی کرومیوم شامل غلات و حبوبات کامل، ادویه‌جات (فلفل سیاه، آویشن)، قارچ، شکر قهوه‌ای، قهوه، چای، آب جو، شراب و محصولات گوشتی می‌باشد. مخمر نیز یک منبع خوب برای کرومیوم است.

میوه‌جات و سبزیجات و غذاهای تصفیه شده‌ عمدتاً از کرومیوم فقیرهستند.
ادامه بستن متن
captcha

سوال خود را مطرح کنید. لطفا پیش از طرح سوال، پرسش و پاسخ های قبلی را ملاحظه فرمایید. ممکن است پرسش شما، قبلا پاسخ داده شده باشد

captcha code
اطلاعات علمی تکمیلی
نام علمی: کرومیوم
نام علمی(لاتین): Chromium
دسته بندی: مواد معدنی و مینرال ها
توضیحات علمی: کرومیوم یک عنصر فلزی با عدد اتمی 24 و جرم اتمی 52 دالتون است. نشانة آن Cr بوده و به‌طور طبیعی به ...

کرومیوم یک عنصر فلزی با عدد اتمی 24 و جرم اتمی 52 دالتون است. نشانة آن Cr بوده و به‌طور طبیعی به صورت سنگ معدن کروم ـ آهن وجود دارد. کرومیوم در چندین ظرفیت مختلف وجود دارد، که وضعیت تری والان و هگزاوالان شایع‌ترین شکل آن است. بیشتر کرومیوم موجود در مکمل‌های غذایی به‌ صورت تری والان است.

ترکیبات هگزاوالان کرومیوم سمی و سرطان‌زای بالقوه هستند.

نتایج یک مطالعه بر روی بیمارانی که تغذیه وریدی تام (TPN) طولانی مدت را به بدون کرومیوم دریافت کرده‌ بودند، علائمی مانند عدم تحمل به گلوکز، کاهش وزن و نوروپاتی محیطی را نشان داد. این نشانه‌ها با دریافت کرومیوم کلراید داخل وریدی برطرف می‌شود.

ادامه بستن متن
عملکرد: کرومیوم ممکن است دارای فعالیت کنترل گلوکز و همچنین دارای فعالیت‌های ‏هایپوکلسترولمیک و آنتی ... کرومیوم ممکن است دارای فعالیت کنترل گلوکز و همچنین دارای فعالیت‌های ‏هایپوکلسترولمیک و آنتی آتروژنیک باشد.

ادامه بستن متن
مکانیسم عمل: مکانیسم اثر احتمالی کرومیوم در تنظیم گلوکز به خوبی شناخته نشده است، اما چندین تئوری وجود دارد. تصور ... مکانیسم اثر احتمالی کرومیوم در تنظیم گلوکز به خوبی شناخته نشده است، اما چندین تئوری وجود دارد. تصور می‌شود که عملکرد احتمالی کرومیوم در کنترل غلظت گلوکز خون، فعال‌سازی انسولین می‌باشد. کرومیوم یک کو فاکتور ضروری برای فعالیت بهینه انسولین است. یک مکانیزم فرضی،افزایش اتصال انسولین، افزایش تعداد گیرنده‌های انسولین و افزایش فسفریلاسیون گیرندة انسولین توسط این عنصر می‌باشد. کرومیوم فعال‌سازی پروتئین کیناز در آدیپوسیت‌های رت را در حضور انسولین تحریک می‌نماید.

کرومیوم همچنین فسفوتیروزین فسفاتاز، یک همولوگ تیروزین فسفاتاز رت را،مهارکرده که منجر به غیرفعال شدن گیرندة انسولین می‌شود. افزایش فعالیت کیناز گیرندة انسولینی توسط کرومیوم و مهار تیروزین فسفاتاز گیرنده انسولین، منجر به افزایش فسفریلاسیون گیرنده‌ انسولین و افزایش حساسیت به انسولین می‌شود.

کرومیوم ممکن است برداشت کبدی انسولین را کاهش داده و تحمل به گلوکز را با این مکانیسم ارتقا بخشد. نتایج مطالعات نشان می‌دهد که تغذیه رت‌های دچار فقر کرومیوم با عصاره مخمر Brewer تحمل به گلوکز را در آنها افزایش می‌دهد. این مخمر از کرومیوم، غنی است و تصور می‌شود که حاوی یک فاکتور ارگانیک است که فعالیت انسولین را تقویت می‌نماید. این فاکتور، فاکتور تحمل به گلوکز یا GTF نامیده می‌شود.

فرض بر این است که GTF حاوی کرومیوم تری‌والانه متصل به نیکوتینیک اسید و آمینواسیدهای گلایسین، سیستئین و گلوتامیک اسید می‌باشد. با این حال، یک فاکتور تحمل به گلوکز ارگا‌نیک،‌ تا امروز از مخمر Brewer جدا نشده است. اخیراً یک ماده الیگوپپتیدی متصل به کرومیوم با وزن مولکولی پایین (LMWCr) از بافت‌های حیوانی جدا شده است. این الیگوپپتیدها حاوی آمینواسید‏های گلایسین، سیستئین، گلوتامیک اسید و آسپارتیک اسید با دو اسید کربوکسیلیک (گوتامیک، آسپارتیک) می‌باشد که بیش از نیمی از آن حاوی رزیدوهای آمینو اسیدی است.

تصور می‌شود که LMWCr قسمتی از سیستم پیام‌رسانی انسولین است. نقش احتمالی‌این ماده در فعالیت تنظیم گلوکز ممکن است به این طریق باشد: یون‌های کرومیوم از ترانسفرین به LMWCr متصل می‌گردند. LMWCr به‌طور طبیعی در سلول‌های وابسته به انسولین به اشکال آپو یا غیرفعال وجود دارد. اتصال به یون‌های کرومیک، شکل غیرفعال را به شکل هولو یا فعال آن تبدیل می‌نماید. کرومیک حاوی LMWCr، سپس به گیرنده انسولین فعال شده با انسولین متصل می‌شود و فعالیت تیروزین کینازی آن را تحریک کرده که منجر به تقویت فعالیت انسولین می‌شود. LMWCr، کرمودولین نامیده می‌شود زیرا تصور می‌شود که فعالیت آن مشابه کالمودولین است.

مکانیزم فعالیت احتمالی‏هایپوکلسترولمیک کرومیوم ناشناخته است. فعالیت احتمالی آنتی آتروژنیک کرومیوم‌ ممکن است به دنبال فعالیت احتمالی تنظیم گلوگز آن باشد.

ادامه بستن متن
فارماکوکینتینک: کرومیوم در شکل ترکیبات غیرارگانیک از قبیل کلرید کرومیک جذب اندکی دارد. کارایی جذب کرومیوم از کلرید ... کرومیوم در شکل ترکیبات غیرارگانیک از قبیل کلرید کرومیک جذب اندکی دارد. کارایی جذب کرومیوم از کلرید کرومیک کمتر از 2% است. کفایت جذب کرومیوم از ترکیبات ارگانیک بیشتر است. برای مثال تقریباً 8/2% از یک دز مصرف شده کرومیوم پیکولینات جذب می‌شود.

پس از جذب، کرومیوم به ترانسفرین و آلبومین متصل شده و به ‌طور اولیه توسط ترانسفرین حمل می‌شود.

کرومیوم در بافت‌های مختلف بدن با ارجحیت استخوان، طحال، کبد و کلیه توزیع می‌گردد. مطالعات فارماکوکینتیکی مطرح کرده‌اند که کرومیوم به چهار جز مختلف توزیع می‌شود که به ترتیب سرعت بازگردش، سریع، متوسط، آهسته و بسیار آهسته محسوب می‌شوند. به نظر می‌رسد استخوان، طحال، کبد و کلیه‌ها دارای تمامی این چهار جز می‌باشد.

نیمه عمر جز سریع کمتر از یک روز، متوسط حدود یک هفته و آهسته از 7 تا 12 هفته می‌باشد. نیمه عمر کرومیوم در جزئی که در ظاهر بیشترین کندی را در بازگردش دارد، در حدود یک سال می‌باشد. این جز احتمالاً مرتبط با رسوب طولانی مدت بافتی می‌باشد.

بخش اعظم یک دوز خورده شدة کرومیوم در مدفوع دفع می‌شود. کرومیومی که جذب می‌شود عمدتاً از طریق ادرار دفع می‌گردد.مقادیر اندکی از طریق صفرا دفع می‌شود.

مطالب زیادی در مورد فارماکوکینتیک کرومیوم و اشکال تری‌والانه مختلف آن در انسان مبهم باقی مانده است. بررسی‌های بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

ادامه بستن متن
موارد مصرف:  شواهدی وجود دارد که کرومیوم ممکن است تحمل گلوکز را ارتقا بخشد و برای برخی بیماران دیابتی مفید ...  شواهدی وجود دارد که کرومیوم ممکن است تحمل گلوکز را ارتقا بخشد و برای برخی بیماران دیابتی مفید باشد. همچنین این ماده ممکن است اثرات مفیدی روی لیپیدها داشته‏، توان ورزشی و عضله‌سازی را افزایش داده و در کنترل وزن موثر باشد. 
ادامه بستن متن
موارد منع مصرف : کرومیوم در افراد دچار حساسیت به هر جز مکمل حوای کرومیوم منع مصرف دارد.

کرومیوم در افراد دچار حساسیت به هر جز مکمل حوای کرومیوم منع مصرف دارد.

ادامه بستن متن
موارد احتیاط: زنان باردار و مادران شیرده ‌باید از دریافت کرومیوم، بالاتر از میزان دریافت روزانه‌ای مطمئن و مناسب ... زنان باردار و مادران شیرده ‌باید از دریافت کرومیوم، بالاتر از میزان دریافت روزانه‌ای مطمئن و مناسب تخمین زده شده (ESADDI) اجتناب نمایند. ESADDI برای کرومیوم 50 تا 200 میکروگرم روزانه است.

افراد دچار شرح حالی از‏هایپوگلایسمی ‌باید در استفاده از مکمل‌های کرومیوم احتیاط نمایند.

افراد با شرح حالی از هیپرگلیسمی یا دیابت ملیتوس نوع2، تنها برای کنترل احتمالی تحمل غیر طبیعی گلوکز می‌توانند تحت نظارت پزشکی از مکمل کرومیوم استفاده نمایند.

ادامه بستن متن
عوارض جانبی: مکمل‏های کرومیوم عمدتا به خوبی تحمل می‌شوند. گزارشات اندکی از واکنش‏های ناخواسته به خصوص با ...

مکمل‏های کرومیوم عمدتا به خوبی تحمل می‌شوند. گزارشات اندکی از واکنش‏های ناخواسته به خصوص با استفاده از کرومیوم پیکولینات وجود دارد. یک گزارش از یک بدن ساز 24 ساله وجود دارد که بعد از خوردن 1200میکروگرمکرومیوم به شکل کرومیوم پیکولینات دچار رابدومیولیز شده است.

بثورات پوستی چرک دار جنرالیزه حاد در ارتباط با استفاده از کرومیوم پیکولینات گزارش شده است. یک مورد از نفریت Interstitial نیز 5 ماه پس از دریافت یک دوره 6 هفته‌ای از 600 میکروگرم کرومیوم پیکولینات روزانه گزارش شده است. موارد دیگری از آنمی، ترومبوسایتوپنی، همولیز، اختلال کبدی، اختلال کلیوی و کاهش وزن بعد از استفاده1200-2400 میکرو گرم کرومیوم پیکولینات روزانه به مدت چهار تا پنج ماه نیز گزارش شده است.


ادامه بستن متن
تداخلات: داروها

بتا بلوکرها: مواردی از افزایش سطوح کلسترول HDL بعد از دو ماه از مصرف کرومیم با دوز 600 ...
داروها

بتا بلوکرها: مواردی از افزایش سطوح کلسترول HDL بعد از دو ماه از مصرف کرومیم با دوز 600 میکروگرم روزانه به صورت مخمر غنی از کرومیوم، در افراد تحت درمان با بتا بلوکر دیده شده است.

مکمل‏های غذایی

آسکوربات: دریافت همزمان آسکوربات و کرومیوم ممکن است جذب کرومیوم را افزایش دهد.

غذاها

دریافت همزمان کرومیوم با غذاهای غنی از اسید فیتیک(نان تخمیر نشده، لوبیای خام، دانه‏ها، آجیل و حبوبات و انواع سویا) ممکن است جذب کرومیوم را کاهش دهد.

ادامه بستن متن
نحوه و میزان مصرف:
اشکال کمی از کرومیوم برای مکمل سازی غذایی وجود دارد که شامل کرومیوم پیکو لینات، کرومیوم پلی ...

اشکال کمی از کرومیوم برای مکمل سازی غذایی وجود دارد که شامل کرومیوم پیکو لینات، کرومیوم پلی نیکوتینات، کرومیوم کلرید و مخمر‌های غنی از کرومیوم می‌باشد. این اشکال به تنهایی یا در ترکیب با مواد دیگر در دسترس هستند. دوز‏های معمول کرومیوم از50 تا200 میکروگرم روزانه متغیر است که به صورت کرومیوم المنتال عنوان می‌شود. دریافت کرومیوم تقریبا 25میکروگرم روزانه است.
شورای غذا و تغذیه آکادمی ملی علوم آمریکا دریافت‏ مرجع روزانه (DRI) زیر را برای کرومیوم توصیه کرده است . که در فایل رفرنس موجود است (برای مشاهده متن مرجع و رفرنس در کتاب PDR for Nutritional Supplements اینجا کلیک کنید.)
ادامه بستن متن
منابع غذایی: کرومیوم در بسیاری غذاها، به خصوص در مقادیر اندک وجود دارد. منابع خوب غذایی کرومیوم شامل غلات و ... کرومیوم در بسیاری غذاها، به خصوص در مقادیر اندک وجود دارد. منابع خوب غذایی کرومیوم شامل غلات و حبوبات کامل، ادویه‌جات (فلفل سیاه، آویشن)، قارچ، شکر قهوه‌ای، قهوه، چای، آب جو، شراب و محصولات گوشتی می‌باشد. مخمر نیز یک منبع خوب برای کرومیوم است.

میوه‌جات و سبزیجات و غذاهای تصفیه شده‌ عمدتاً از کرومیوم فقیرهستند.
ادامه بستن متن
لیست محصولات موجود در ایران
دیابتون ویتابیوتیکس

کشور تولید کننده

انگلستان

نام شرکت عرضه کننده

ویتابیوتیکس

تعداد در هر بسته

30 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

ال- کارنیتین,روی,سلنیوم ,فولات ,کرومیوم ,منیزیوم.ویتامین های آ، دی، ای، سی، آهن، مس، منگنز، ید

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
کرومیوم پیکولینات 21سنتری

نام برند

21 سنتری
21 CENTURY

کشور تولید کننده

آمریکا

نام شرکت عرضه کننده

پوراطب

تعداد در هر بسته

100 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

کرومیوم .

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
اسلیم ایکس3 جی وی آی

نام برند

جی وی آی
GVI

کشور تولید کننده

آمریکا

نام شرکت عرضه کننده

سی تو آراد پارس

تعداد در هر بسته

90عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

بیوتین ,کرومیوم .گارسیا کامبوجیا، عضاره بهار نارنج، چای سبز

شکل دارویی

کپسول

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
ویتافیت مولتی ویتامین یوروویتال

کشور تولید کننده

آلمان

نام شرکت عرضه کننده

حکیمان طب کار

تعداد در هر بسته

100 عدد,30 عدد,60 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

آهن,پتاسیم,فسفر,کرومیوم ,منگنز,منیزیوم.

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر