کاربردهای دارویی عصاره دانه انگور

کاربردهای دارویی عصاره دانه انگور
عصاره دانه انگور از دانه های انگور قرمز بدست می آید. برای صدها سال است که انواع انگورها کشت شده و از آنها به همراه برگ هایش به عنوان منابع غذایی و داروی سنتی برای شرایطی مثل PMT و اختلالات قلبی استفاده می شود. اما همچنان شواهد علمی کافی بر روی این موضوع وجود ندارد که عصاره دانه انگور می تواند در درمان برخی اختلالات بکار رود.

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد عصاره دانه انگور برای برخی شرایط قلبی عروقی مفید است.

در سال 2003 در تحقیقی مشخص شد که خواص آنتی اکسیدانی عصاره دانه انگور از ویتامین های C، E و بتاکاروتن بیشتر است. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که می توانند از سلول ها در برابر آسیب محافظت کرده و از بسیاری بیماری ها پیشگیری کنند.

مطالعات دیگری نیز پیشنهاد کردند که عصاره دانه انگور می تواند به نوعی از گردش خون ضعیف (نارسایی مزمن وریدی) کمک کند. اما یک مطالعه مروری در سال 2005 بیان کرد که هنوز شواهد کافی برای تاثیر عصاره دانه انگور بر نارسایی مزمن وریدی وجود ندارد و تحقیقات بیشتری برای پذیرش جهانی این موضوع نیاز است.

همچنین برخی از مطالعات پیشنهاد کرده اند که عصاره دانه انگور می تواند آماس را کم کرده و به بیماری های چشمی مرتبط با دیابت کمک کند اما در این زمینه هم تحقیقات بیشتری لازم است.

در حال حاضر برخی محققان در تلاشند که تاثیرات عصاره دانه انگور را در درمان سرطان نیز به اثبات برسانند اما این قضیه هنوز واضح نیست.

از این عصاره برای درمان آسیب های پوستی و التیام زخم ها نیز استفاده شده است.

از دوزهای 100 تا 300 میلی گرم در روز عصاره دانه انگور برای کاربردهای مختلف استفاده شده است. اما هنوز کسی نمی داند بالاترین دوز ایمن مصرفی آن چقدر می تواند باشد.

نکته مهم این است که منبع غذایی دیگری برای این عصاره وجود ندارد و تنها از دانه انگور قابل تهیه است.

این عصاره به فرم های قرص، کپسول و مایع به فروش می رسد. برخی متخصصان اعتقاد دارند کارایی آن در کنار مصرف ویتامین های C و E افزایش می یابد.

عصاره دانه انگور بصورت کلی ایمن است. اما برخی عوارض جانبی همچون سردرد، خارش، سرگیجه و حالت تهوع ممکن است به همراه داشته باشد.



منابع و رفرنس ها:

Source & Reference


Grape Seed Extract: Benefits and Side Effects

www.webmd.boots.com..

برای مشاهده مقاله روی سایت مبدا به زبان اصلی اینجا کلیک کنید



کلید واژه ها

مکمل غذایی، عصاره دانه انگور، انگور قرمز، مکمل گیاهی، داروی سنتی، اختلال قلبی، مکمل ورزشی، ورزشکار، مولتی ویتامین، ریز مغذی ها، کلسیم، آهن، ویتامین گروه ب، ویتامین های محلول در آب، ویتامین های محلول در چربی، سیستم ایمنی، رژیم غذایی، سبک زندگی، لیست مکمل های غذایی، آنتی اکسیدان، عوارض مصرف، نحوه مصرف، کاربرد مکمل های غذایی، بهترین زمان مصرف، داروخانه آنلاین، داروخانه، خرید قرص تقویتی، مکمل شناسی، آثار ویتامین ها، عملکرد عصبی، سرطان، پیشگیری، شربت کودکان، تقویت کودکان، سوء تغذیه کودکان، خستگی مفرط، نشاط، داروخانه های گیاهی، داروخانه های سنتی، اتحادیه، مکمل های ویتامینی، خرید قرص، تهیه شربت، تقویتی، ورزشی، پروتئین، گیاهان دارویی، منابع علمی، آنلاین، مکمل شناسی،

تهیه شده در گروه تحریریه سایت مکمل شناسی

"منصور"
بسته های ویژه خبری را دنبال کنید : سلامت قلب ویتامین ای ویتامین ث دیابت سرطان

پیشنهاد خواندنی

files-news-673964kam-khooni[6f468d049c59af5933dc63325dacf37c].jpg مشاهده
سمی و یا ایمن بودن فروس بیس گلیسینات؟