بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

مولتی ویتامین شناسی: پونه کوهی گیاهی با خواص درمانی بالا

مولتی ویتامین شناسی: پونه کوهی گیاهی با خواص درمانی بالا
پونه کوهی گیاهی است که کعمولا در پخت و پز استفاده می شود.
روغن استخراج شده از برگ پونه کوهی در قدیم به عنوان دارو استفاده می شده است.


در طول قرنها این گیاه را برای درمان انواع بیماری از حمله نیش مار و عنکبوت،مشکلات تنفسی و مشکلات قاعدگی استفاده می کردند.
گیاه پونه کوهی بنا به ادعاها در درمان انگلهای روده ای و علائم آن کاربرد دارد.


این علائم عبارتند از:
نفخ
گرگرفتگی
یبوست
اسهال
خستگی


برخی از مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که پونه کوهی و یا اجزائ آن خواص مسکروب کشی دارد و می تواند برخی از میکروبهای غذا را بکشد.
اما شواهدی وجود ندارد که این گیاه بتواند از مسمومیت غذایی جلوگیری کند.
برخی از پزشکان از روغن پونه کوهی برای درمان سندروم مخمر حساسیت استفاده می کنند.


روغن پونه کوهی به شکل خوراکی یا استنشاقی نیز استفاده می شود و برای درمان بیماری های تنفسی زیر کاربرد دارد:
سرفه
آسم
خناق
برونشیت


همچنین از روغن پونه کوهی به عنوان کاهش دهنده عفونتهای دستگاه ادراری،سو هاضمه و سوزش معده استفاده می شود.
روغن پونه کوهی در درمان مشکلات پوستی نیز کاربرد دارد و استفاده می شود.
از دیگر کاربردهای روغن پونه کوهی درمان آکنه،شوره سر،زگیل،بیماری لثه،درد دندان و عفونتهای پوستی می باشد.
برگ گیاه پونه را می توان در آب گرم جوشاند و مانند چای استفاده کرد.



منابع و رفرنس ها:

Source & Reference

Oregano

webmd..

برای مشاهده مقاله روی سایت مبدا به زبان اصلی اینجا کلیک کنید



کلید واژه ها

مکمل غذایی، مولتی ویتامین، ریز مغذی ها، کلسیم، آهن، سیستم ایمنی، رژیم غذایی، سبک زندگی، لیست مکمل های غذایی، عوارض مصرف، نحوه مصرف، کاربرد مکمل های غذایی، بهترین زمان مصرف، قرص تقویتی، مکمل شناسی، آثار ویتامین ها، عملکرد عصبی، سرطان، پیشگیری

تهیه شده در گروه تحریریه سایت مکمل شناسی

"روشن"

پیشنهاد خواندنی

خار گل گیاهی برای حفاظت از کبد مشاهده
خار گل گیاهی برای حفاظت از کبد