بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

محتوای ویتامین C در چای سبز

محتوای ویتامین C در چای سبز
چای پرمصرف ترین نوشیدنی پس از آب در سرتاسر دنیاست. در بین سه نوع اصلی چای شامل چای سیاه، چای اولانگ و چای سبز، مشخص شده است که چای سبز دارای مزیت هایی برای سلامتی  است.

از جمله این مزیت ها می توان به پیشگیری از سرطان، ایجاد سلامتی قلبی عروقی، افزایش بهداشت دهان و دندان و موارد دیگر اشاره کرد. این مزیت های چای سبز معمولا به خواص آنتی اکسیدانی و حضور ریزمغذی ها و مواد شیمیایی گیاهی در ساختار آن نسبت داده می شود.

ویتامین C یک ریزمغذی بسیار ضروری است و مصرف روزانه 60 میلی گرم یا بالاتر از آن منجر به مزیت هایی برای سلامتی می شود.

چای سیاه و سبز هر دو از عصاره گیاه کاملیا سیننسیس (Camellia Sinensis) تهیه می شود اما چای سبز نسبت به چای سیاه کمتر پردازش می شود. در برخی مطالعات علمی بر روی چای سبز، حتی مشاهده شده است که غلظت ویتامین C در عصاره دم نشده آن از 250 میلی گرم ویتامین C در 100 گرم چای نیز تجاوز می کند.

اما تحقیقات نشان داده اند حتی روش های مختلف پردازش و دم کردن چای سبز می تواند بر غلظت ویتامین C آن تاثیر بگذارد.

در مطالعه ای که اخیرا انجام شد، محتوای ویتامین C تعدادی از چای سبزهای تجاری که در فروشگاههای مرسوم امریکا به فروش می رسد مورد سنجش قرار گرفت. در این مطالعه سه برند معروف چای سبز انتخاب شده و نمونه هایی از آنها برای اندازه گیری آسکوربیک اسید و سایر اجزای ویتامین C آماده سازی شد.

نتایج نشان داد چای سبز دم شده حاوی کمتر از 5/0 میلی گرم ویتامین C به ازای 100 گرم چای است. اما یک نوع چای سبز محلی وجود داشت که حاوی 1 میلی گرم ویتامین C به ازای 100 گرم چای بود. همچنین بررسی ها نشان داد مدت زمان دم کشیدن چای تاثیری بر محتوای ویتامین C آن ندارد.

اما عصاره چای سبز دم نشده همین نمونه ها دارای محتوای ویتامین C در بازه 3-178  میلی گرم ویتامین C به ازای 100 گرم چای، در نمونه های مختلف چای سبز،  بود (میانگین 46 میلی گرم ).


این یافته ها نشان داد اگرچه چای سبز دم نشده دارای مقادیر بسیار زیادی از ویتامین C است اما لزوما همه آن به چای سبز دم کشیده منتقل نمی شود. بنابراین به نظر می رسد روش های دم کردن چای سبز می تواند تاثیر زیادی در حفظ محتوای ویتامین C آن داشته باشد.

این مطالعه در ماه آوریل 2017 در مجله The FASEB Journal به چاپ رسید.



منابع و رفرنس های مکمل شناسی برای این خبر:

Vitamin C content in dried and brewed green tea from the US retail market

The FASEB Journal, April 2017,  vol. 31 no. 1 Supplement 956.8.

..


مکمل شناسی را هر روز دنبال کنید

 کپی، فقط در صورت درج نام و لینک مکمل شناسی، مجاز است
 
*توصیه مهم مکمل شناسی در مورد 
خرید و مصرف مولتی ویتامین ها و سایر مکمل های غذایی:
1-مکمل شناسی، یک داروخانه اینترنتی نیست
و فعالیتی در زمینه  خرید و فروش مکمل ها ندارد.
2-به موازات این مطلب، ممکن است مطالعات دیگر، 
نتایجی مغایر و عکس نتایج بالا را  نشان دهد. 
لذااین مطالب نمی تواند دلیلی بر توصیه ومصرف خودسرانه 
مکمل های غذایی باشد و نباید جایگزین توصیه پزشک شود.
3- بهترین محل برای تهیه مکمل های غذایی، داروخانه است.
______________________________
بسته های ویژه خبری :

محصولات مرتبط

پیشنهاد خواندنی

خار گل گیاهی برای حفاظت از کبد مشاهده
خار گل گیاهی برای حفاظت از کبد