محتوای ویتامین C در چای سبز

محتوای ویتامین C در چای سبز
چای پرمصرف ترین نوشیدنی پس از آب در سرتاسر دنیاست. در بین سه نوع اصلی چای شامل چای سیاه، چای اولانگ و چای سبز، مشخص شده است که چای سبز دارای مزیت هایی برای سلامتی  است.

از جمله این مزیت ها می توان به پیشگیری از سرطان، ایجاد سلامتی قلبی عروقی، افزایش بهداشت دهان و دندان و موارد دیگر اشاره کرد. این مزیت های چای سبز معمولا به خواص آنتی اکسیدانی و حضور ریزمغذی ها و مواد شیمیایی گیاهی در ساختار آن نسبت داده می شود.

ویتامین C یک ریزمغذی بسیار ضروری است و مصرف روزانه 60 میلی گرم یا بالاتر از آن منجر به مزیت هایی برای سلامتی می شود.

چای سیاه و سبز هر دو از عصاره گیاه کاملیا سیننسیس (Camellia Sinensis) تهیه می شود اما چای سبز نسبت به چای سیاه کمتر پردازش می شود. در برخی مطالعات علمی بر روی چای سبز، حتی مشاهده شده است که غلظت ویتامین C در عصاره دم نشده آن از 250 میلی گرم ویتامین C در 100 گرم چای نیز تجاوز می کند.

اما تحقیقات نشان داده اند حتی روش های مختلف پردازش و دم کردن چای سبز می تواند بر غلظت ویتامین C آن تاثیر بگذارد.

در مطالعه ای که اخیرا انجام شد، محتوای ویتامین C تعدادی از چای سبزهای تجاری که در فروشگاههای مرسوم امریکا به فروش می رسد مورد سنجش قرار گرفت. در این مطالعه سه برند معروف چای سبز انتخاب شده و نمونه هایی از آنها برای اندازه گیری آسکوربیک اسید و سایر اجزای ویتامین C آماده سازی شد.

نتایج نشان داد چای سبز دم شده حاوی کمتر از 5/0 میلی گرم ویتامین C به ازای 100 گرم چای است. اما یک نوع چای سبز محلی وجود داشت که حاوی 1 میلی گرم ویتامین C به ازای 100 گرم چای بود. همچنین بررسی ها نشان داد مدت زمان دم کشیدن چای تاثیری بر محتوای ویتامین C آن ندارد.

اما عصاره چای سبز دم نشده همین نمونه ها دارای محتوای ویتامین C در بازه 3-178  میلی گرم ویتامین C به ازای 100 گرم چای، در نمونه های مختلف چای سبز،  بود (میانگین 46 میلی گرم ).

این یافته ها نشان داد اگرچه چای سبز دم نشده دارای مقادیر بسیار زیادی از ویتامین C است اما لزوما همه آن به چای سبز دم کشیده منتقل نمی شود. بنابراین به نظر می رسد روش های دم کردن چای سبز می تواند تاثیر زیادی در حفظ محتوای ویتامین C آن داشته باشد.

این مطالعه در ماه آوریل 2017 در مجله The FASEB Journal به چاپ رسید.



منابع و رفرنس ها:

Source & Reference

Vitamin C content in dried and brewed green tea from the US retail market

The FASEB Journal, April 2017,  vol. 31 no. 1 Supplement 956.8.
..

برای مشاهده مقاله روی سایت مبدا به زبان اصلی اینجا کلیک کنید



کلید واژه ها

مکمل غذایی، مولتی ویتامین، ویتامین C، چای سبز، ریز مغذی ها، کلسیم، آهن، ویتامین گروه ب، ویتامین های محلول در آب، ویتامین های محلول در چربی، سیستم ایمنی، رژیم غذایی، سبک زندگی، لیست مکمل های غذایی، آنتی اکسیدان، عوارض مصرف، نحوه مصرف، کاربرد مکمل های غذایی، بهترین زمان مصرف، داروخانه آنلاین، داروخانه، خرید قرص تقویتی، مکمل شناسی، آثار ویتامین ها، عملکرد عصبی، سرطان، پیشگیری، شربت کودکان، تقویت کودکان، سوء تغذیه کودکان، خستگی مفرط، نشاط، داروخانه های گیاهی، داروخانه های سنتی، اتحادیه، مکمل های ویتامینی، مکمل های ورزشی، پروتئین، گیاهان دارویی

تهیه شده در گروه تحریریه سایت مکمل شناسی

"منصور"

بسته های ویژه خبری را دنبال کنید : سرطان سلامت قلب ویتامین ث

محصولات مرتبط

پیشنهاد خواندنی

files-news-673964kam-khooni[6f468d049c59af5933dc63325dacf37c].jpg مشاهده
سمی و یا ایمن بودن فروس بیس گلیسینات؟