بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

امگا 3-6-9 الیت

ترکیبی از روغن های گل مغربی و ختمی و روغن تنه ماهی سلمان که دراعماق آب های سرد اقیانوس منجمد شمالی تهیه شده می باشد.

طریقه مصرف: روزانه سه کپسول ( یک کپسول همراه هر وعده غذا) یاطبق دستور پزشک

تعریف:

کپسول امگا۳و۶ از یک مخلوط منحصر به فرد شامل روغن گل مغربی و گل ختمی دارای بیش از ۱۶% از GLA( Gamma Linolenic Asid) و روغن تنه ماهی بدن سلمان وحشی از اقیانوس منجمد شمالی با ترکیبی بیش از ۳۰% EPA( Eicosapentaenoic Acid) و DHA(Docosahexaenoic Acid) می باشد این مخلوط منحصر بفرد دارای های نسبت ۱%۱%۱% از GLA/ EPA/ DHA که در بافت انسان تشکیل میگردد، تهیه شده است.



اسیدهای چربEFA همانند ویتامین ها مورد نیاز حیات انسان می باشد و بدن قادر به ساخت آنها نیست که باید از طریق غذا و یا مکمل ها تهیه شوند.

Linoleice Acid(LA) و Alpha Linolenic Acid(ALA)جزءEFA ها هستند. تولید GLA از مکمل های LA و تولیدEPA/DHA از ALA در بدن بسیار به کندی صورت میگیرد و یا در بسیاری از موارد به کلی صورت نمی پذیرد.

GLA و EPAجهت تولید پروستاگلاندین ها که خود شبه هورمون هائی هستند که جهت تنظیم فعالیت های سلولی و سلامت بافت ها و ارگانها فعالیت دارند ضروری می باشند.

GLA که در ساخت پروستاگلاندین سری یک پیش قدم می باشد و دارای اثرات فیزیولوژیکی وفعالیت هائی مانند کاهش غلظت خون، کاهش فشار خون، کاهش کلسترول و تری کلیسیریدز و کاهش تورم و بالا نس فعالیت های بسیاری از هورمونها و نگهداری سلامت سیستم دفاعی بکار می رود.

EPA / DHA پیش ساختارهای پروستاگلاندین های سری ۳ بوده که دارای اثرات بیولوژیکی و فعالیت هائی مانند تنظیم فشار خون و غلظت خون وwater retention تجمع مایع میان بافتی و تنظیم فعالیت های ایمیو نولوژیکی بکار می رود. DHA خود در کارکرد طبیعی سیستم مغزی و اعصاب و بینائی وشنوایی و فعالیت آدرنال و کارکرد اسپرم و کاهش در لختگی و کاهش تریگلیسیریدز و کلسترول مؤثر می باشد.

ویتامین های A وD وE نیز خود بصورت synergists باعث کمک به EFAs می شوند.

ویتامین A در سلامت سلولی و توسعه فعالیت های استخوانی و رشد و قوه های چشایی و بینایی و شنوایی و تقسیم و تکمیل سلولی شرکت می کند.

ویتامین D بصورت یک فعالیت هورمونی در تنظیم متابولیکی جذب فسفر و کلسیم نقش دارد، و در کمک به یک سیستم سالم عصبی و قلبی نقش مهمی را ایفا می کند.

ویتامینE جهت هضم و متابولیسم اسیدهای غیر اشباع نقش حیاتی را به عهده داشته و در حفاظت از غشاء هسته های سلولی در سیستم عروقی و هضمی و تنفسی و عصبی و غیره نقش اساسی دارد.

نسبت امگا ۶ به امگا ۳:

یک بالانس درست در سلامت کارکرد طبیعی سلولی بسیار مهم است.

جهت بارداری و دوران شیردهی و رشد و یا موارد درمانی، تعادل بین امگا۳ و امگا۶ را در یک سیستم مکمل غذائی باید در نظر داشت.

نسبت امگا۶ به امگا۳ در سیستم عصبی بصورت ۱:۱ و در غیر از آن به صورت ۱:۴ می باشد.در یک تحقیق نمونه های شیر انسان نه کشور جداگانه علیرغم روش های تغذیه ای متفاوت نسبت امگا۳ به امگا۶ معادل۵:۱ بدست آمده که نیز در غشاء سلولی گلبول های قرمز همین می باشد و این نسبت در تمام موارد به صورت همسان و یکنواخت حفظ شده است.

علیرغم اینکه هنوز یک مقدار دقیق جهت تصیح این مقدار برای یک بالانس صحیح تنظیم نگردیده، لیکن با توجه به ارقامی که طبیعت برای ما به ارمغان گذاشته و مطالعاتی که در این مورد انجام شده نشان داده شده که مقدار امگا۶ باید نسبت به امگا۳ برتری داشته باشد.

بعلت فرایند متابولیکی امگا۳، نسبت امگا۶ نسبت به امگا ۳جهت تعادل نسبی باید به همان میزان نسبی۴:۱ باشد تا ترکیبی طبیعی متعادلی را در سطح سلولی در بدن انسان تأمین نماید.

مخلوط منحصر به فرد از EPO و Boroge Oil و Salmon Oil ، یک بالانس رژیمی متعادلی از اسیدهای چرب ضروری را جهت تولید پروستوگلاندین ها وسایر مشتقات ضروری را فراهم می کند. افزودن ویتامین E از نوع کاملاٌ طبیعی D-alpha Tocopherol به عنوان آنتی اکسیدانت جهت حفظ این مخلوط منحصر به فرد در برابر نور و اکسیژن می باشد.

توجه: امگا۹ یا oleic acid یک اسید چرب غیر ضروری بوده و عملاٌ در کلیه سبزیجات موجود می باشد و کمبود آن درانسان تا کنون دیده نشده است در حقیقت این اسید چرب یا افزایش نسبت مس به روی می تواند

در جلوگیری از متابولیسمlinoleic acid و gamma linoleic acid نقش داشته باشد و اضافه نمودن این اسید چرب غیر ضروری به سیستم رژیمی کاملاٌ بی معنی و غیر علمی خواهد بود.

مرجع:

۱) Holman R.T Essential Fatty And Prostaglandins. Progress in Lipid Research, Volume 20, 1981, pp 601- 603 Pergamon Press

مصرف امگا۶ به امگا۳ نسبت۴:۱ در زمانی منطقی به نظر می رسد که حضور اسیدهای والدین (Parent Acid) یعنی LA وALA در سیستم غذایی ما قرار داده شده باشد در غیر این صورت به علت اینکه سیستم های زنجیره ای اسیدی طولانی تر مانند GLA وDGLA(Dihoma-Gamma -Linoleic acid ) و AA( Arachidonic Acid) وEPA بصورت بیولوژیکی دارای فعالیت بیشتری بوده و با بازده بیشتری در ساختار سیستم های سلولی شرکت می کنند. همچنین امگا۳(EPA) در قبال از دست دادن AA به داخل غشاء سلولی راه می یابد، در این حالت در صورتیکه این زنجیره های اسیدهای چرب ضروری در سیستم رژیمی غذائی وارد شوند نسبت بین امگا۳ و امگا۶ به نسبت ۱:۱ بسیار قابل قبول جهت تأمین بالانس در سطح سلولی خواهد بود.

در بسیاری از افراد، قدرت تبدیل اسیدهای چرب ضروری به مشتقات مهم آن با کمبود روبروست. اسیدهای اشباع شده، کلسترول و اسیدهای چرب ترانس( Trans fatty Acid) و شکر از عوامل مهمی هستند که در کاهش و کمبود این مشتقات نقش اساسی دارند همچنین کمبود بعضی از ویتامین ها مانند نیاسین(B3) و یاpyridoxine(B6) و مواد معدنی مانند منیزیم، روی و مس از عوامل مهم کاهش این تبدیلات می باشند.

افزایش سن، بیماران قندی و بعضی از آلرژی های ویروسی نیز در این تبدیلات بسیار مؤثر می باشند، بنابراین کلیه افراد با دریافت سیستم مکمل هایGLA وEPA/ DHA می توانند از این موضوع بهره گیرند. 

برند

نام محصول: امگا 3-6-9 الیت
Omega 3-6-9 Elite
برند:
برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید
الیت
دسته بندی از لحاظ عملکرد: مکمل های سلامت قلب
کشور تولید کننده: کانادا
شرکت تامین کننده:
برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید
سوناطب پارسیان
تلفن شرکت: 021-22856684
وب سایت شرکت تامین کننده: www.sonateb.com
شکل دارویی: کپسول نرم ژلاتینی
امگا 3-6-9 الیت

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

سوال خود را مطرح کنید. لطفا پیش از طرح سوال، پرسش و پاسخ های قبلی را ملاحظه فرمایید. ممکن است پرسش شما، قبلا پاسخ داده شده باشد

captcha code