بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

دایجستیو اید نچرال ورد

بیماری رفلاکس هنگامی رخ می‌دهد که محتویات معده به همراه اسید آن به مری برگردند و بافت مری را تخریب کنند. رفلاکس به علت ضعف عضلات انتهایی مری (اسفنکتر تحتانی مری) رخ می‌دهد. نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های دارای کافئین یا دارای اسید مثل قهوه، نوشابه‌های گازدار و مرکبات باعث تشدید این بیماری می‌شود. همچنین مصرف الکل، کشیدن سیگار، دراز کشیدن بعد از غذا، مصرف حجم زیادی از مایعات همراه با غذا و مصرف غذاهای چرب، برگشت اسید را تشدید می‌کند.


 آنتی‌اسیدها ترکیبات قلیایی هستند که با اسید معده واکنش می‌دهند و یک ترکیب خنثی تولید می‌شود، درنتیجه سوزش ناشی از رفلاکس و زخم معده کاهش می‌یابد.
بنابر تحقیقات و مقالات اخیر، کربنات کلسیم اگر به صورت قرص جویدنی مصرف گردد با سرعت و قدرت بیشتری قادر به تخفیف علائم خواهد بود.


دایجستیو اید ترکیبی از آنزیم‌های مورد نیاز برای هضم غذا (بدون منشا حیوانی) همراه با کربنات کلسیم (آنتی اسید گوارشی) و فروکتو اولیگو ساکاریدها F.O.S (افزایش دهنده جذب کلسیم) می‌باشد.


ترکیبات:
•    کربنات کلسیم (آنتی اسید سریع‌الاثر): کلسیم کربنات موجود در این فرآورده به عنوان آنتی‌اسید گوارشی عمل کرده و جهت تسکین سوزش معده و سوزش مری ناشی از رفلاکس موثر است.


•    FOS (Fructooligosaccharide): فروکتو الیگو ساکاریدها یا به طور اختصار FOS فیبرهای غذایی غیر قابل هضمی هستند که به سلامت سیستم گوارش کمک می‎کنند. آنها این عمل را توسط تغذیه کردن باکتری‎های مفیدی که به طور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند انجام می‎دهند و اثرات مثبت بسیاری بر دستگاه گوارشی دارند به عنوان مثال: جلوگیری از یبوست، تاثیر بر بیماری‌های التهابی روده، نقش مثبت در جذب کلسیم، از بین بردن عفونت در دستگاه گوارشی از طریق تغذیه باکتری های مفید (پره بیوتیک).


•    آنزیم‎های گوارشی:
o    آنزیم آمیلاز: این آنزیم باعث تجزیه زنجیره‌های پلی ساکارید مانند نشاسته به اجزای کوچکتر می‌شود و نقش مهمی در هضم کربوهیدراتها دارد و برای هضم نشاسته ضروری است.
o    آنزیم پروتئاز: آنزیم‌هایی هستند که باعث هضم پروتئین‌ها می‌شوند.
o    آنزیم لیپاز: لیپاز آنزیمی است که باعث تجزیه چربی‌ها می‌شود و نقش اختصاصی تبدیل تری‌گلیسرید به گلیسرول و اسید چرب را ایفا می‌کند.
o    آنزیم لاکتاز: لاکتاز آنزیمی است که باعث تجزیه لاکتوز(قند شیر) می‌گردد. کمبود این آنزیم سبب عدم تحمل لاکتوز می‌شود. این افراد بعد از خوردن شیر دچار مشکلات گوارشی می‌شوند.
o    آنزیم سلولاز: آنزیم سلولاز باعث هضم سلولز می‌گردد. بدن انسان به طور طبیعی فاقد این آنزیم می‌باشد. این آنزیم جهت هضم چربی، قند لاکتوز و سلولز ضروری است.

موارد اثر:

•    کمک به تسکین سریع سوزش معده و مری
•    هضم بهتر غذا و جلوگیری از نفخ
•    کمک به رفع یبوست


مقدار مصرف:

1 قرص قبل یا بعد از غذا جویده شود


هشدارها:
دور از دسترس کودکان نگهداری شود. خانم‎های باردار و شیرده و یا مصرف‎کنندگان هر گونه دارو قبل از مصرف مکمل‎های رژیمی- غذایی با پزشک مشورت نمایند.


شرایط نگهداری:
 در جای خشک و خنک دور از نور و رطوبت در دمای کمتر از 25 درجه سانتیگراد نگهداری شود.

مدت انقضاء: 36 ماه
کد بهداشتی: 2165517309665593

برند

نچرال ورد
نام محصول: دایجستیو اید نچرال ورد
Digestive-Aid Natural World
برند:
برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید
نچرال ورد
natural world
دسته بندی از لحاظ عملکرد: مکمل های گوارش و کبد
کشور تولید کننده: آمریکا
شرکت تامین کننده:
برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید
لیوار
تلفن شرکت: ۰۲۱-۸۴۰۹۶
وب سایت شرکت تامین کننده: http://livar.net/
تعداد در هر بسته: 30 عدد
سایر ترکیبات: آنزیم پروتئاز آنزیم آمیلاز
شکل دارویی: قرص جویدنی
دایجستیو اید نچرال ورد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

سوال خود را مطرح کنید. لطفا پیش از طرح سوال، پرسش و پاسخ های قبلی را ملاحظه فرمایید. ممکن است پرسش شما، قبلا پاسخ داده شده باشد

captcha code