بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

استفاده مناسب از انواع مکمل های غذایی، مکمل های دارویی، مولتی ویتامین ها، قرص های آهن، قرص کلسیم، شربت های تقویتی و همچنین انواع پروتئین ها و مکمل های ورزشی و بدنسازی به دلیل اینکه مقوله ای جدید در حوزه سلامت بشر محسوب می شوند، شدیدا محتاج تحقیق و پژوهش هستند.
دانشگاه های مختلف جهان همراه با مراکز تحقیقاتی، مجموعه ای از برنامه های علمی را برای برآورد میزان اثربخشی مکمل های غذایی و مولتی ویتامین ها بر سلامت افراد ترتیب داده اند که نتایج آن ها به صورت روزانه در جهان علم منتشر می شود.
بر این اساس مکمل شناسی تلاش دارد دستاوردهای علمی و معتبر در حوزه ویتامین ها، پروتئین ها و سایر ترکیبات و مواد معدنی را  کنار هم قرار دهد تا افراد بتوانند با مقایسه آن ها بهترین تصمیم را در انتخاب مکمل های غذایی یا انواع ویتامین ها اتخاذ کنند. البته بی تردید، اخبار و مقالات منتشر شده در این سایت جایگزین مشورت با پزشک و یا مشاوران تغذیه نخواهد بود و صرفا می تواند جنبه راهنمایی اولیه داشته باشد.

اخبار ویتامین ها و مکمل های غذایی و گیاهی

ارتباط بین مکمل های ویتامین و خطر سرطان تیرویید

ارتباط بین مکمل های ویتامین و خطر سرطان تیرویید

تاریخ ثبت:۰۳ خرداد ۱۳۹۸
برخی از محققان اعتقاد دارند مکمل های غذایی یا ریزمغذی های خاصی می توانند خطر ابتلا به سرطان ها را افزایش دهند. اما بیش از نیمی از جمعیت کشورهای پیشرفته (مثل امریکا) ...

نقش ویتامین ای در سلامت بدن

تاریخ ثبت:۰۳ خرداد ۱۳۹۸
ویتامین E متشکل از هشت آنتی اکسیدان است که مهمترین آنها، آلفاتوکوفرول می باشد و تنها شکلی از ویتامین E می باشد که بطور فعال در بدن انسان ساخته می شود. ویتامین E ...

پزینک پلاس شناسی: بدن انسان به چه میزان روی نیاز دارد؟

تاریخ ثبت:۰۳ خرداد ۱۳۹۸
میزان نیاز بدن به عنصر روی کم می باشد، ولی تأثیر آن در رشد و حفظ سلامتی بدن حتی در دوران قبل از تولد قابل توجه است،.بدن یک انسان طبیعی با وزن ۷۰ کیلوگرم دارای ...

آیا می دانید حدود ۱۵۰-۷۵ میلی گرم مس در بدن انسان وجود دارد؟

تاریخ ثبت:۰۳ خرداد ۱۳۹۸
حدود ۱۵۰-۷۵ میلی گرم مس در بدن انسان وجود دارد. در بدن نوزادان تازه به دنیا آمده میزان بالاتری مس نسبت به بزرگسالان وجود دارد.کبد، مغز، کلیه ها، قلب و مو دارای غلظت ...
درباره لوتئین چه می دانید؟

درباره لوتئین چه می دانید؟

تاریخ ثبت:۰۳ خرداد ۱۳۹۸
اطلاعات عمومی درباره لوتئین :لوتئین یکی از ششصد کاروتنوئید طبیعی شناخته شده محسوب می شود. در سبزیجات با برگهای سبز مانند اسفناج و کلم یافت شده و به عنوان یک آنتی ...
موارد مصرف جنیسنگ کدام است

موارد مصرف جنیسنگ کدام است

تاریخ ثبت:۰۳ خرداد ۱۳۹۸
یکی از گیاهان نیروزا و مقوی که شهرت زیادی در جهان دارد "جینسینگ" می باشد که بهتر است آن را "گیاه جوانی" یا "نوش دارو" بنامیم.ترکیبات ...

رژیم غذایی کم نمک

تاریخ ثبت:۰۲ خرداد ۱۳۹۸
منظور از رژیم غذایی کم نمک چیست؟ وقتی برای شما رژیم غذایی کم نمک (کم سدیم) تجویز می شود به این معنی است که باید میزان نمک مصرفی خود را به کمتر از 5 گرم در روز( معادل ...

برای داشتن بدن سالم،جزئیات مصرف مکمل های غذایی پرگننولون را بخوانیم

تاریخ ثبت:۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
پرگننولون استروئیدی است که به طور طبیعی در بافت‌های حیوانی به ویژه در گنادها، غده آدرنال و مغز یافت می‌شود. پرگننولون از کلسترول سنتز شده و پیش‌ساز بیوسنتز همه ...

کاربرد مکمل های غذایی لارچ آربینوگالاکتان

تاریخ ثبت:۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
لارچ آربینوگالاکتان اشاره دارد به یک پلی ساکارید مشتق از چوب نوعی کاج سیاه غربی یا Larix Occidentalis. آربینوگالاکتان در انواع دیگری از کاج سیاه نیز وجود دارد ولی آنچه ...

تاثیر مکمل های غذایی L-کارنیتین در سلامت

تاریخ ثبت:۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
L- کارنیتین یک مشتق آمینواسیدی است که تقریباً در تمام سلولهای بدن وجود دارد. این ماده اسید‌های چرب با زنجیره‌های بلند را از غشای داخلی میتوکندری در میتوکندریها عبور ...