بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

آشنایی با خواص دارویی زعفران

آشنایی با خواص دارویی زعفران
زَعفَران یا زفران (Saffron) گیاهی است (نام علمی: Crocus sativus)از تیره زنبقیان، سرده زعفران که خواص دارویی و رنگ غذایی دارد.

کلاله های (بخش های نخ مانند از گل گیاه) خشک شده زعفران، بخش اصلی برای تهیه محصولات زعفران هستند. حدود 75000 شکوفه زعفران لازم است تا به اندازه تنها یک پوند (واحد وزن) از محصولات زعفران تهیه شود. زعفران توسط دست کشت و برداشت می شود. به دلیل سختی های که در کشت این محصول وجود دارد و نیز به دلیل مقدار زیاد مورد نیاز آن برای تهیه محصولات زعفران، این محصولات یکی از گران قیمت ترین ترکیبات در دنیاست.

همین کلاله زعفران است که دارای خواص دارویی متعددی نیز می باشد. از زعفران برای درمان آسم، سرفه، سوزش سردل و به عنوان یک دفع کننده خلط استفاده می شود.

 همچنین از آن برای درمان مشکلات خواب (بی خوابی)، سرطان، «سخت شدن سرخرگها» (آترواسکلروز)، باد روده (فتق)، افسردگی، بیماری آلزایمر، ترس، شوک، درد، و خشکی پوست استفاده شده است.


زنان از زعفران برای درمان گرفتگی قاعدگی و سندرم پیش از قاعدگی (PMS) استفاده می کنند و شواهد کاملا علمی در مورد کارایی آن در این زمینه نیز وجود دارد. مردان نیز از آن برای پیشگیری از ارگاسم زودرس (انزال زودرس) و ناباروری استفاده می کنند.

از زعفران برای افزایش تمایلات جنسی (به عنوان آفرودیزیاک) و نیز برای افزایش عرق کردن نیز استفاده شده است.

برخی افراد زعفران را مستقیما بر روی پوست سر خود استفاده می کنند تا از طاسی جلوگیری کند.

با وجود این همه کاربردهای درمانی هنوز اطلاعات کافی در مورد اینکه زعفران چگونه می تواند در بدن عمل کرده و این تاثیرات را بگذارد، وجود ندارد.

زعفران به عنوان یک ترکیب ایمن برای بدن شناخته می شود و هیچ نوع تداخل دارویی در مورد آن هنوز شناخته نشده است.




منابع و رفرنس ها:

Source & Reference

SAFFRON: Uses, Side Effects, Interactions and Warnings

www.webmd.com..

برای مشاهده مقاله روی سایت مبدا به زبان اصلی اینجا کلیک کنید




پیشنهاد خواندنی

جدیدترین یافته ها در مورد تاثیرات زنجبیل بر سلامتی مشاهده
جدیدترین یافته ها در مورد تاثیرات زنجبیل بر سلامتی