بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

آشنایی با فواید گشنیز

آشنایی با فواید گشنیز
گشنیز (Cilantro) نامی است که در ایالات متحده برای توصیف دو قسمت مختلف گیاه Coriandrum sativum استفاده می شود. گشنیز یک گیاه سالانه است و باید سالانه آن را دوباره پرورش داده شود. گشنیز می تواند به پاک کردن بدن از فلزات سمی کمک کند، منبع باور نکردنی آنتی اکسیدان هاست، غنی از  ویتامین ها و مواد معدنی است، و سابقه طولانی در استفاده در آشپزی و درمان دارد.

گشنیز منبع بسیار خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است. این گیاه باید به عنوان یک ماده غذایی فوق العاده و یا حداقل یک سوپرگیاه دارویی در نظر گرفته شود. مقدار کمی از آن می تواند کل مصرف روزانه ویتامین A و K را به ارمغان می آورد و غنی از ویتامین C، پتاسیم و منگنز است. گشنیز یک گزینه عالی و کم کالری برای کسانی است که می خواهند مواد مغذی و طعم بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

 در زیر ارزش غذایی کامل برای 3/5  اونس از برگ های گشنیز ارائه شده است:
•    ویتامین A: 6748 واحد بین المللی (معادل 135 درصد نیاز روزانه)
•    تیامین: 0/067 میلی گرم (معادل 4/5 درصد نیاز روزانه)
•    ریبوفلاوین:0/162 میلی گرم (معادل 9/5  درصد نیاز روزانه)
•    نیاسین:1/114 میلی گرم (معادل 5/5 درصد نیاز روزانه)
•    ویتامین B6: 0/149 میلی گرم (معادل 7/4 درصد نیاز روزانه)
•    ویتامین C: 27 میلی گرم (معادل 45 درصد نیاز روزانه)
•    ویتامین E: 2/5 میلی گرم (معادل 8 درصد نیاز روزانه)
•    ویتامین K: 310 میلی گرم (معادل 387  درصد نیاز روزانه)
•    کلسیم: 67 میلی گرم (معادل 7 درصد نیاز روزانه)
•    آهن: 1/77 میلی گرم (معادل 10 درصد نیاز روزانه)
•    منیزیم: 26 میلی گرم (معادل 7 درصد نیاز روزانه)
•    منگنز: 0/426 میلی گرم (معادل 21 درصد نیاز روزانه)
•    فسفر: 48 میلی گرم (معادل 5 درصد نیاز روزانه)
•    پتاسیم: 521 میلی گرم (معادل 15 درصد نیاز روزانه)
•    سدیم: 46 میلی گرم (معادل 2 درصد نیاز روزانه)
•    روی: 0/5 میلی گرم (معادل 1/6  درصد نیاز روزانه)


سایر فواید مصرف گشنیز عبارتند از:
1-دارای خواص آنتی اکسیدانی است
2-سلامت قلب را ارتقا می دهد
3-خلق و خوی را تقویت می کند
4-قند خون را نرمال می کند
5-به آرامش خواب کمک می کند
6-از سلامت سلول ها حمایت می کند
7-باعث ایجاد تعادل قارچی می شود
8-با میکروارگانیسم های مضر مبارزه می کند
9-سلامت مغز را ارتقا می دهد
10-باعث تعادل مایع بدن می شود
11-از سلامت استخوان ها حمایت می کند
12-حمایت تغذیه ای مهمی برای سلامت چشم است
13-از سیستم گوارش حمایت می کند



راهنمای منابع و رفرنس های مکمل شناسی:

Source & Reference


The Health Benefits of Cilantro

www.globalhealingcenter.com, Published on December 3, 2012, Last Updated on February 16, 2017..

تهیه شده در گروه ترجمه و تحریریه سایت مکمل شناسی/منصور

مکمل شناسی، یک داروخانه اینترنتی نیست و فعالیتی در زمینه  خرید و فروش مکمل ها ندارد


______________________________





بسته های ویژه خبری را دنبال کنید : گشنیز آنتی اکسیدان گوارش استخوان

پیشنهاد خواندنی

جدیدترین یافته ها در مورد تاثیرات زنجبیل بر سلامتی مشاهده
جدیدترین یافته ها در مورد تاثیرات زنجبیل بر سلامتی