بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

امگا 3 و کاهش خطر بیماری های قلبی

امگا 3 و کاهش خطر بیماری های قلبی

یک تحقیق جدید نشان داد: اسیدهای چرب امگا-3 موجود در ماهی و مکمل‌های رژیمی باعث کاهش خطر بیماری قلبی در همه افراد می‌شوند

- این کاهش خطر بیماری قلبی حتی شامل افرادی که سطح چربی یا کلسترول بد در خون آنها بالا است نیز می‌شود.

- انجمن قلب آمریکا توصیه کرده که افراد دستکم یکبار در هفته ماهی بخورند و در صورت امکانپذیر نبودن این کار، نسبت به مصرف مکمل‌های اسیدهای چرب امگا-3 اقدام کنند.

منبع: فانا

مکمل شناسی را هر روز دنبال کنید
تهیه شده در گروه ترجمه و تحریریه سایت مکمل شناسی/
 کپی، فقط در صورت درج نام و لینک مکمل شناسی، مجاز است
 
*توصیه مهم مکمل شناسی در مورد 
خرید و مصرف مولتی ویتامین ها و سایر مکمل های غذایی:
1-مکمل شناسی، یک داروخانه اینترنتی نیست
و فعالیتی در زمینه  خرید و فروش مکمل ها ندارد.
2-به موازات این مطلب، ممکن است مطالعات دیگر، 
نتایجی مغایر و عکس نتایج بالا را  نشان دهد. 
لذااین مطالب نمی تواند دلیلی بر توصیه ومصرف خودسرانه 
مکمل های غذایی باشد و نباید جایگزین توصیه پزشک شود.
3- بهترین محل برای تهیه مکمل های غذایی، داروخانه است.
______________________________
بسته های ویژه خبری را دنبال کنید : امگا 3 سلامت قلب کلسترول

پیشنهاد خواندنی

جدیدترین یافته ها در مورد تاثیرات زنجبیل بر سلامتی مشاهده
جدیدترین یافته ها در مورد تاثیرات زنجبیل بر سلامتی